Tagliatelle z łososiem w białym sosie

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 30 min
Czas na High: 2 godziny
Czas na Low: -
Autor: Crock-Pot ..
Data dodania: 2015-05-04
Tagliatelle z łososiem w białym sosie

SKŁADNIKI

400 g filetów z łososia
200 g śmietany 20%
200 ml bulionu warzywnego
1 pęczek świeżego koperku
1 łyżka kaparów
20 g parmezanu
Pieprz biały
1 opakowanie tagliatelle
Kilka pomidorków cherry do dekoracji

WYKONANIE

Pokrojonego w kostkę łososia przełóż do wolnowaru Crock-Pot, zalej bulionem, dodaj śmietanę, kapary oraz pieprz biały.
Przykryj pokrywką wybierz poziom HIGH i ustaw czas na 2 godziny.
Tagliatelle ugotuj w oddzielnym garnku, w osolonej wodzie. Ugotowany makaron przełóż do Crock- Pota. Dodaj drobno starty parmezan oraz siekany koperek.
Wymieszaj.
Do dekoracji użyj pomidorków cherry.

Autor przepisu Darek Kuźniak
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.