Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach przeglądarki. Rozumiem, nie pokazuj więcej tej informacji.
4 łyżki oliwy z oliwek 1 czerwona cebula, pokrojona w plasterki 2 ząbki czosnku, rozgniecione 500 g bakłażanów 300 g dojrzałych pomidorów, pokrojonych w ćwiartki 1 mała główka kopru włoskiego, pokrojona w plasterki 50 g suszonych pomidorów 1 łyżeczka nasion kolendry Dressing mały pęczek pietruszki, grubo posiekany mały pęczek bazylii, grubo posiekany mały pęczek szczypiorku, grubo posiekany 2 łyżki oliwy z oliwek sok z 1 cytryny 2 łyżki kaparów 100 g sera feta 50 g prażonych migdałów w płatkach chrupkie pieczywo
WYKONANIE
Do wolnowaru wlać połowę oliwy z oliwek, a na wierzchu położyć cebulę i rozgnieciony czosnek. Bakłażany pokroić wzdłuż na plastry o grubości 1 cm i posmarować pozostałą oliwą z oliwek. Włożyć je do wolnowaru na wierzchu cebuli i ułożyć pomidory, plasterki kopru włoskiego i suszone pomidory wokół bakłażanów. Posypać nasionami kolendry, a następnie doprawić wszystko solą i pieprzem. Gotować na Low przez 6-8 godzin lub do momentu, gdy bakłażany będą miękkie. Po ugotowaniu włóż wszystkie składniki dressingu do miksera kuchennego i zmiksuj na gładką masę. Ugotowane warzywa przełożyć na talerz za pomocą łyżki cedzakowej i skropić dressingiem ziołowym. Na wierzchu ułożyć pokruszony ser feta, płatki migdałów i podawać z chrupiącym pieczywem.
Jest łatwiejszy sposób, aby gotować zdrowe, domowe posiłki, nawet gdy grafik jest pełny. Wolnowar manualny Crockpot® 3,5 litra pomaga stworzyć pyszne posiłki i uprościć dzień.
449,00 zł Aktualna cena nowego produktu 299,00 zł Najniższa cena poza outletem z ostatnich 30 dni
Z cyfrowym wolnowarem Crockpot® można ustawić czas gotowania od 30 minut do 20 godzin, a następnie udać się do pracy, na wycieczkę lub po prostu odpocząć! Bez potrzeby doglądania i mieszania.
Z cyfrowym wolnowarem Crockpot® można ustawić czas gotowania od 30 minut do 20 godzin, a następnie udać się do pracy, na wycieczkę lub po prostu odpocząć! Bez potrzeby doglądania i mieszania.
Slow cooking jest pyszny, zdrowy i aromatyczny. Wolne gotowanie pozwala na zachowanie większej ilości substancji odżywczych znajdujących się w potrawie.
Wysokiej jakości, wyjmowane naczynie pokryte powłoką DuraCeramic nadaje się do gotowania na kuchence grzewczej, piekarniku, oraz do przechowywania w lodówce. Wbudowany timer po ustalonym czasie przełącza urządzenie w tryb podtrzymywania temperatury, by zachować Twoje danie gorące i gotowe do spożycia w każdej chwili.
549,00 zł Cena regularna - bezpośrednio przed obniżką 549,00 zł Najniższa cena z 30 dni przed obniżką
Cena obowiązuje: 04.04.2024 r. - 30.04.2024 r.
20 Recenzje
Czas na pyszny, domowy posiłek, który jest gotowy kiedy chcesz. Z cyfrowym wolnowarem Crockpot® możesz ustawić czas gotowania od 30 minut do 20 godzin, a następnie udać się do pracy, na wycieczkę lub po prostu odpocząć!
Gotowy do pracy, kiedy tego potrzebujesz: idealny dla zapracowanych. Możesz go zaprogramować na 12 godzin w przód (uwzględniając czas gotowania) i za każdym razem cieszyć się profesjonalnie ugotowanym daniem.
Crockpot Turbo Express Multicooker posiada 14 automatycznych funkcji gotowania w 1, w tym tryb super szybki – Turbo, ustawienie, które pozwala przygotować posiłki 40% szybciej*, dzięki czemu mniej czasu spędzisz w kuchni.
Tylko zalogowani użytkownicy mogą dodawać opinię.
Proszę się zalogować.