Warzywa w sosie ostrygowym

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 20 min
Czas na High: 1
Czas na Low: -
Data dodania: 2017-07-03
Warzywa w sosie ostrygowym

SKŁADNIKI

mix warzyw orientalnych, 0,5 kg
woda, ½ szklanki
sos ostrygowy, 150 ml
pieczarki, 2 szt
szpinak, 2 garści

WYKONANIE

Pieczarki umyj i pokrój w plastry, umieść razem z warzywami orientalnymi w misie Crock-Pot. Całość zalej sosem ostrygowym i wodą – wymieszaj. Ustaw poziom na high i gotuj 1 godzinę. Po czasie dorzuć szpinak i kontynuuj przez kolejne 10 min.

Złote myśli
- idealne pełne danie lub dodatek do głównych posiłków.

przepis Darka Kuźniaka
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.