Sos agrestowy do jasnych mięs

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 15 min
Czas na High: -
Czas na Low: 2
Data dodania: 2016-09-27
Sos agrestowy do jasnych mięs

SKŁADNIKI

- agrest 250g,
- masło łyżka,
- cukier 2 łyżki,
- szczypiorek młody 1 łyżka siekany,
- szczaw świeży 10 listków krojony,
- sól szczypta.

WYKONANIE

Do urządzenia Crock-Pot włóż masło, agrest, cukier – całość posyp solą. Ustaw program Low na 2h. Po upływie wyznaczonego czasu dodaj szczypiorek i szczaw, pozostawiając w Crock-Pocie na kolejne 15min.
Podawaj z jasnymi mięsami.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.