Pieczarki porto bello z żurawiną, koperkiem i serkiem halloumi

Ilość porcji: 1-2
Czas przygotowania: 15 min
Czas na High: 1,5
Czas na Low: -
Data dodania: 2018-06-12
Pieczarki porto bello z żurawiną, koperkiem i serkiem halloumi

SKŁADNIKI

Pieczarki porto bello, 2 szt.
Konfitura z żurawiny, 2 łyżki
Serek halloumi, 100 g
Świeży koperek, 2 gałązki
Sól, pieprz

WYKONANIE

Pieczarki opłucz pod bieżącą wodą, usuń ogonki i oprósz je solą i pieprzem. Serek halloumi pokrusz i podziel równo między obie pieczarki. Na każdą pieczarkę nałóż po łyżce konfitury z żurawiny. Wierzch pieczarek posyp posiekaną natką koperku. Pieczarki owiń kawałkiem folii aluminiowej i umieść w naczyniu wolnowaru Crock-Pot. Wierzch naczynia przykryj pokrywką. Zapiekaj pieczarki przez 1,5 godziny na funkcji high.

Przepis Darka Kuźniaka
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.