Crock-Potowe pulpety

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 30 min
Czas na High: 4
Czas na Low: -
Data dodania: 2018-10-08
Crock-Potowe pulpety

SKŁADNIKI

1 kg mięsa mielonego
Mąka do obtoczenia pulpetów
2 czerwone cebule
1 pomidor
1 cebulka dymka
1 szklanka sosu sojowego
2 łyżki miodu
0.5 litra bulionu wołowego

WYKONANIE

Uformuj kulki z mięsa, obtocz w mące i obsmaże je w misie wolnowaru Crock-Pot DuraCearmic.
Dodaj pokrojoną cebulę, pomidora i cebulę dymkę.
Następnie wlej sos sojowy, miód i bulion wołowy
Gotuj na poziomie HIGH przez 4 godziny.
Serwuj z drobno pokrojoną dymką, kolendrą i sokiem z cytryny
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.