Tradycyjna wołowina z kapustą

Ilość porcji: 6+
Czas przygotowania: 20 min
Czas na High: 4-5
Czas na Low: 8-10
Data dodania: 2017-03-14
Tradycyjna wołowina z kapustą

SKŁADNIKI

12 młodych ziemniaków, pokrojonych w ćwiartki
4 marchewki, pokrojone
Ok 2 kg wołowiny szponder
2 cebule, pokrojone
3 liście laurowe
8 ziarenek czarnego pieprzu
1 kapusta, posiekana

WYKONANIE

Umieść ziemniaki i marchew na spodzie wolnowaru Crock-Pot®. Dodaj szponder, cebulę, liście laurowe i pieprz. Dolej trochę wody, upewniając się, że urządzenie jest wypełnione przynajmniej w połowie. Gotuj pod przykryciem na poziomie LOW 8 do 10 godzin lub na poziomie HIGH 4 do 5 godzin. W połowie czasu gotowania dodaj posiekaną kapustę.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.