Szpinakowy dip

Ilość porcji: 6+
Czas przygotowania: 15 min
Czas na High: 2
Czas na Low: -
Data dodania: 2017-01-16
Szpinakowy dip

SKŁADNIKI

2 opakowania szpinaku świeżego lub 1 mrożonego
1 szklanka śmietany kremówki
1 ząbek czosnku, zmiażdżony
1 szklanka sera parmezan
1 duża cebula, pokrojona w kostkę
1 papryka, pokrojona w kostkę

WYKONANIE

Umieść wszystkie składniki w wolnowarze Crock-Pot®. Przykryj pokrywą i gotuj na poziomie HIGH przez 2 godziny, następnie na poziomie LOW przez 10 minut.
Idealny jako dodatek do surowych warzyw, serów pleśniowych, krakersów.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.