Letnia zupa z młodych warzyw

Ilość porcji: 6+
Czas przygotowania: 15 min
Czas na High: 2-3H
Czas na Low: 4-6H
Data dodania: 2025-07-01
Letnia zupa z młodych warzyw

SKŁADNIKI

– 4 młode ziemniaki, pokrojone w kostkę
– 2 marchewki, pokrojone w plasterki
– 1 szklanka zielonego groszku
– 200 g fasolki szparagowej, pokrojonej
– 1 cebula, drobno posiekana
– 1,5 l bulionu warzywnego
– garść koperku, sól i pieprz do smaku

WYKONANIE

Umieść wszystkie warzywa w wolnowarze.

Zalej bulionem, dopraw solą i pieprzem.

Gotuj na LOW przez 4–6 godzin, aż warzywa będą miękkie.

Pod koniec gotowania dodaj świeży koperek.

Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.