Irish Cream Brownies z Toffi

Ilość porcji: 6+
Czas przygotowania: 20 min
Czas na High: -
Czas na Low: 3
Data dodania: 2017-03-14
Irish Cream Brownies z Toffi

SKŁADNIKI

Oliwa w sprayu
2/3 szklanki mąki
2/3 szklanki cukru
1/3 szklanki kakao w proszku
1/4 łyżeczki soli
2/3 szklanki irlandzkiego likieru kremowego
1/3 szklanki roztopionego masła
1 jajko
1 1/2 łyżeczki wanilii
1 szklanka posiekanych batoników czekoladowych o smaku toffi
1/4 szklanki cukru pudru

WYKONANIE

Spryskaj misę wolnowaru oliwą. W średniej misce wymieszaj mąkę, cukier, kakao i sól. W innej misce wymieszaj irlandzki likier, stopione masło, jajko i wanilię. Połącz mokre i suche składniki i dobrze wymieszaj. Powoli dodaj pokruszony batoniki, następnie wlej ciasto do misy wolnowara Crock-Pot. Przykryj i gotuj na poziomie LOW przez 2 do 3 godzin. Pozostaw do ostygnięcia, udekoruj ciasto cukrem pudrem. Pokrój i ciesz się smakiem
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.