Dorsz ze szpinakiem

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 15 min
Czas na High: 1
Czas na Low: -
Data dodania: 2017-07-03
Dorsz ze szpinakiem

SKŁADNIKI

polędwica z dorsza, 300 g
szpinak, 5 garści
parmezan, 4 łyżki
śmietana 30%. 300 ml
sok z cytryny, łyżeczka

WYKONANIE

Śmietanę pomieszaj z tartym parmezanem. Polędwicę z dorsza pokrój w grubą kostkę. Składniki umieść w wolnowarze Crock-Pot, dodaj szpinak pomieszaj. Ustaw na poziom high i gotuj przez 1 godzinę. Przed podaniem dopraw sokiem z cytryny.

Złote myśli
- Dorsza możesz zastąpić inną białą rybą.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.