Spaghetti Bolognese

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 15 min
Czas na High: 8 godzin
Czas na Low: -
Autor: Crock-Pot ..
Data dodania: 2015-05-04
Spaghetti Bolognese

SKŁADNIKI

Mięso mielone, wołowo/wieprzowe 1,2 kg
Marchew 4 szt.
Cebula 2 szt.
Seler 1 szt.
Pomidor świeży lub pulpa 1 kg
Wino czerwone 0,5 l
Czosnek 6 ząbków
Liść laurowy 5 listków
Olej słonecznikowy 100 ml
Sól szczypta
Pieprz szczypta
Parmezan tarty 20 g

WYKONANIE

Cebulę pokrojoną w kostkę i mięso przysmaż na patelni.
Następnie przełóż do naczynia Crock-Pot. Dodaj warzywa surowe warzywa zmiel na maszynce do mięsa, wino i pomidory.
Ustaw na poziom High na 8 godzin.
Przed podaniem dopraw solą i pieprzem.
Spaghetti ugotuj w osobnym garnku. Dodaj do sosu przed podaniem.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.