Wieprzowina BBQ

Ilość porcji: 3-5
Czas przygotowania: 20 min
Czas na High: 4-5 godz.
Czas na Low: 8-9 godz.
Autor: Crock-Pot ..
Data dodania: 2015-05-04
Wieprzowina BBQ

SKŁADNIKI

1 kg polędwicy wieprzowej pozbawionej tłuszczu
600 ml sosu barbecue
1-1½ posiekanej cebuli
Sól i pieprz
3-4 bułki do burgerów

WYKONANIE

Ułóż wieprzowinę w kamionkowym naczyniu. Na wierzch połóż cebulę i dodaj sos barbecue. Posól i popieprz do smaku.
Nałóż pokrywkę i gotuj w wolnowarze Crock-Pot na poziomie LOW przez 7-9 godzin lub na poziomie HIGH przez 4-5 godzin do momentu, kiedy mięso będzie już miękkie.
Wyciągnij wieprzowinę z naczynia i podziel widelcem.
Włóż ponownie mięso do naczynia tak, by zatopiło się w sosie.
Serwuj wieprzowinę w bułce.
Opinie

Zaloguj się, aby dodać swoją opinię

Bądź pierwszym, który napisze opinię.

Napisz swoją opinię do tego przepisu

 

Zapoznaj się z zasadami akceptowania przez nas komentarzy. Twój komentarz pojawi się przy przepisie po weryfikacji operatorów.